Skogstur avancerad, ca 2 h

Pris: 750 kr/pers 
Total tid för aktiviteten är ca 3-3,5 h varav ca 2 h på tur i skogen. Bokningsavgift tillkommer.

Minimiålder 12 år, maxvikt 100 kg.
Barn under 14 år ska alltid ha ansvarig vuxen med sig ut på våra turer.

Själva ridturen tar ca 2 timmar, är knappt 9 km lång, och passar utmärkt för dig som ridit mycket innan och tycker det är roligt med några härliga temposträckor. Vi rider i skritt, trav och tar även några snabba galopper.

Vi ger oss ut på en guidad tur i den underbara bokskogen i Söderåsens Nationalpark – runt Kopparhatten med omnejd eller uppåt Kvärkaskogen – det blir en härlig avkoppling från vardagen.

Fika på kaffe/te/saft och bulle bjuds i en lugn skogsglänta när vi kommit ungefär halvvägs och där kan guiden berätta mer om parken. Många av våra guider kan en hel del om området.

På grund av det extrema trafikläget i Nationalparken kan turen komma att disponeras om vissa dagar/tider under högsäsongen så att fikat istället tas hemma i stallet efter turen för att göra ridningen så bra och säker som möjligt för alla.

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Turerna anpassas alltid efter den som har minst ridvana i varje grupp
så vi kan aldrig garantera ett specifikt tempo. Försök därför välja en tur som passar för den minst ridkunnige i er grupp för att inte ställa till det för andra som bokat in sig på samma tur. Guiden kan lämna ryttare som inte är tillräckligt vana för denna tur i stallet!

Boka er tur direkt nedan.
Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

Om du vill utnyttja friskvård – läs mer på sidan: “Bra att veta”

BOKA NU BOKA NU