Heldagstur på Söderåsen ca 5-6 h

Pris: 1500 kr/pers
God ridvana samt kondition krävs!
Total tid för aktiviteten är ca 6-7 h, varav 5-6 h på tur i skogen, ca 1 h vigs åt lunch/fikapauser.

Heldagsturen går inte att boka under perioden november-februari!

Minimiålder 12 år, maxvikt 95 kg.
Barn under 14 år ska alltid ha ansvarig vuxen med sig ut på våra turer.

Detta är en tur som vi med glädje presenterar för er som vill långt ut i naturen. Under dagen gör vi ett till två stopp – för lunch och fika tillsammans eller var för sig – och variationsmöjligheterna är stora då vi inte är begränsade av tiden på samma sätt som övriga turer.

Vi kan ta oss längst bort i Söderåsens Nationalpark mot Röstånga till, rida till Finstorpsdammarna mot Kågeröd eller varför inte upp till Stenestad mitt uppe på åsen? Det är kartan och fantasin hos er guide som bestämmer vart ni tar vägen. Givetvis beror det också till stor del på deltagarna, vädret och väglaget för dagen vilket håll som är lämpligast att rida och hur länge ni blir ute. Det blir mycket skritt när man ska vara ute en hel dag, men självklart även en hel del trav och mysiga galopper på inbjudande sträckor! Vi räknar med att vara ute i ca 5-6 h.

Vi tar med oss baguetter eller annan lättare lunch i sadelväskorna och kan därför stanna precis var vi vill under dagen för lunch i det fria.

Vilken tur det blir hänger på vilken guide som jobbar, vädret för dagen eller om ni som bokar har specifika önskemål. Vi försöker hitta den bästa lösningen för varje tur.

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Turerna anpassas alltid efter den som har minst ridvana i varje grupp
så vi kan aldrig garantera ett specifikt tempo. Försök därför välja en tur som passar för den minst ridkunnige i er grupp för att inte ställa till det för andra som bokat in sig på samma tur. Guiden kan lämna ryttare om inte är tillräckligt vana för denna tur i stallet!

Boka er tur direkt nedan.
Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

Laddar…