Heldagstur på Söderåsen ca 5-6 h

Pris: 1500 kr/pers
God ridvana samt kondition krävs!
Total tid för aktiviteten är ca 6-7 h, varav 5-6 h på tur i skogen, ca 1 h vigs åt lunch/fikapauser.

Minimiålder 12 år, maxvikt 100 kg.
Barn under 14 år ska alltid ha ansvarig vuxen med sig ut på våra turer.

Detta är en tur som vi med glädje presenterar för er som vill långt ut i naturen. Under dagen gör vi ett till två stopp – för lunch och fika tillsammans eller var för sig – och variationsmöjligheterna är stora då vi inte är begränsade av tiden på samma sätt som övriga turer.

Vi kan ta oss längst bort i Söderåsens Nationalpark mot Röstånga till, rida till Finstorpsdammarna mot Kågeröd eller varför inte upp till Stenestad mitt uppe på åsen? Det är kartan och fantasin hos er guide som bestämmer vart ni tar vägen. Givetvis beror det också till stor del på deltagarna, vädret och väglaget för dagen vilket håll som är lämpligast att rida och hur länge ni blir ute. Det blir mycket skritt när man ska vara ute en hel dag, men självklart även en hel del trav och mysiga galopper på inbjudande sträckor! Vi räknar med att vara ute i ca 5-6 h.

Vissa dagar väljer vi att ta med oss baguetter eller annan lättare lunch i sadelväskorna och kan då stanna precis var vi vill under dagen för lunch i det fria. Dessa turer blir mer åt 5 h då lunchstoppet blir relativt kort.

Andra gånger rider vi ner till Skäralid för att äta lunch och då tar turen automatiskt längre tid när man ska in till restaurangen för att få sin mat.

Vilken tur det blir hänger på vilken guide som jobbar, vädret för dagen eller om ni som bokar har specifika önskemål. Vi försöker hitta den bästa lösningen för varje tur.

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Boka er tur direkt nedan.
Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

Laddar…