Zorro

ZORRO

född 2008
e. Vasall u. Tindra
ue. Magaluffe

…är en brun Nordsvensk brukshäst från Herrljunga på ca 150 cm. Han kom ner till oss i april 2015 med årets andra nykomlingar för att börja jobba i turerna!

Zorro tog snabbt kommandot över hela flocken trots sina unga 7 år, storleken har betydelse ibland… Han är en go och glad kille som älskar att vara med, han är kelig och alltid först framme i hagen för att kolla vad som är på gång. Positiv och framåt på turerna och försöker göra sitt bästa. På det stora hela är han en väldigt duktig herre och bär lätt fram de lite tyngre ryttarna som kommer. Han kan vara en aning snubblig ibland då han har fullt sjå med att hålla koll på allt som händer runtomkring så han inte hinner titta var han ska sätta hovarna.

Han har en ständig skugga i Bella som är en kallblodstravare, de hänger ihop i vått och torrt och är alphaparet i hagen.