Skogstur medel, ca 2 h

Priser
Vuxen: 850 kr/pers
Student: 800 kr/pers (studentlegitimation krävs!)
Barn upp till 14 år: 770 kr/pers


Total tid för aktiviteten är ca 3-3,5 h varav ca 2 h på tur i skogen.

Minimiålder 8 år, maxvikt juli-augusti 95 kg, övrig tid 110 kg.
Barn under 14 år ska alltid ha ansvarig vuxen med sig ut på våra turer.
Läs mer om barn på turer här!

Själva ridturen tar ca 2 timmar, är knappt 9 km lång, och passar utmärkt för dig som ridit lite innan och känner att du klarar av några galopper under turen.

Vi rider i skritt, trav och tar några lugnare galopper.

Vi ger oss ut på en guidad tur i den underbara bokskogen i Söderåsens Nationalpark – runt Kopparhatten med omnejd eller uppåt Kvärkaskogen – det blir en härlig avkoppling från vardagen.

Fika på kaffe/te/saft och bulle bjuds i en lugn skogsglänta när vi kommit ungefär halvvägs och där berättar guiden mer om parken. Många av våra guider kan en hel del om området.

På grund av det extrema trafikläget i Nationalparken vissa dagar under högsäsong kan turen komma att ridas på annat håll vissa dagar/tider och fikapausen tas då istället hemma i stallet efter turen
– Detta för att göra ridningen så bra och säker som möjligt för alla. Den alternativa rundan är lika lång men har kortare skrittsträckor så den går ibland snabbare än ordinarie runda.

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Turerna anpassas alltid efter den som har minst ridvana i varje grupp
så vi kan aldrig garantera ett specifikt tempo. Försök därför välja en tur som passar för den minst ridkunnige i er grupp för att inte ställa till det för andra som bokat in sig på samma tur. 

Boka din tur direkt via knappen nedan.
Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår “Översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

Om du vill utnyttja friskvård – läs mer på sidan: “Bra att veta