Lägenhet

För dig som vill bo mitt i naturen men ändå ha tillgång till alla bekvämligheter erbjuder vi vårt fina extra-boende på gården. Det är egentligen en lägenhet som är byggd i änden av gårdens loge och det första ni ser när ni kommer uppför backen mot vår gård.

På bottenvåningen hittar ni hall, toalett och dusch, första planet är ett gemensamt fullt utrustat kök/allrum och de två översta planen har två respektive ett rum. Totalt är det 3 rum och 8 sovplatser vi kan erbjuda. Allt är mycket fräscht och välutrustat, med en helt fantastisk milsvid utsikt över Söderåsens norra sluttning och Ljungbyhedstrakten. 

300 m från gården finns även en äldre sommarstuga med 5 bäddar att hyra, samt hästhage om du vill ta med dig din egen häst för några dagar.

Via den här länken kan du gå runt i vårt boende och se hur där ser ut:
View 360

Bokning av vår lägenhet kan även ske via AirBnB:
Boka via AirBnB här

Vi har även en sommarstuga till uthyrning!