Ridläger sommaren 2023!

Dags att boka in sig på våra uppskattade fyra dagars ridläger sommaren 2023!

Det blir i år ett läger för barn och ungdomar från 8 år och uppåt (19-22/6) och ett läger för vuxna och ungdomar från 14 år och uppåt (26-29/6).

Under dessa 4 dagar lägger vi in minst två aktivitetspass varje dag och varierar oss med uteritter, lektioner på ridbanan samt teoretiska och praktiska övningar. En utav dagarna tar vi en längre ridtur på upp till 5 timmar med lunch under turen, beroende på gruppens ridvana!
Ca-tider för dagarna är 9.00-16.00, lite beroende på hur många deltagare vi blir.
Upplägg för respektive läger görs först i slutet av maj.

Barnridläger 19-22/6 (8 år och uppåt)
På vårt barnläger måste du vara så pass ridvan att du själv kan hantera din häst i skritt och trav på ridbanan och i skogen, vi har inga medhjälpare som kan leda hästarna.
Vi delar in deltagarna utefter ridvana så det blir jämna grupper när vi rider. Vi har snälla hästar men de är trots allt D-ponny och uppåt och kan vara starka för mindre barn att få upp när de vill beta gräs längs kanterna.
Barnlägret är enbart ett dagläger och lunch ingår varje dag.

Vuxenridläger 26-29/6 (14 år och uppåt)
På vårt vuxenläger behöver du inte ha så stor ridvana för att boka in dig men du ska vara bekväm i skritt och trav och klara av kortare galopper för att kunna genomföra alla dagar på ett bra sätt. Vi delar in er i grupper beroende på er tidigare ridvana och vi har hästar som passar för alla.
Vill du ta med din egen häst kan vi givetvis lösa det också – bara kontakta oss med förfrågan. Här finns extra boxar och hagar att låna.

Det finns två alternativ att boka:

Dagläger, 10 platser (vuxen + barnläger): 4600 kr/pers
Alla aktiviteter samt lunch alla dagar ingår.

Helpension, 8 platser (enbart vuxenläger): 5900 kr/pers
Alla aktiviteter, lunch alla dagar samt tre övernattningar med kvällsmat och frukost ingår. Det är enklare “helpension” som till viss del består av självhushållning.

Vi har 3 rum med sammanlagt 8 bäddar till förfogande i vår lägenhet där alla bor så max antal deltagare med helpension är därför 8 personer/läger.
Det går inte att boka enkelrum.

Totalt tar vi emot maximalt 16 deltagare/läger.

Datum för sommaren 2023 är:
19-22/6 Barn/ungdom (8 år och uppåt)
26-29/6 Ungdom/vuxen (14 år och uppåt)

Bokning sker via mail till info@turridning.se, er plats är bokad först efter det att ni fått en bekräftelse tillbaka från oss.

I er bokningsförfrågan behöver vi:
* Namn
* Telefonnummer
* Ålder
* Vikt
* Längd
* Ridvana
* Eventuella allergier