Ridläger sommaren 2022!

Dags att boka in sig på vårt uppskattade fyra-dagarsläger sommaren 2022!

Det blir i år ett läger för vuxna och ungdomar från 14 år och uppåt. Du behöver inte ha så stor ridvana för att boka in dig men du ska vara bekväm i skritt och trav och klara av kortare galopper för att genomföra alla dagar på ett bra sätt. Vi delar in er i grupper beroende på er tidigare ridvana och vi har hästar som passar för alla.
Vill du ta med din egen häst kan vi givetvis lösa det också – bara kontakta oss med förfrågan. Här finns extra boxar och hagar att låna.

Under dessa 4 dagar lägger vi in två hästpass varje dag och varierar oss med uteritter, lektioner på ridbanan samt teoretiska och praktiska övningar. En utav dagarna tar vi en längre ridtur på upp till 5 timmar, beroende på gruppens ridvana!

Det finns två alternativ att boka:

Dagläger, 8 platser: 4300 kr + bokningsavgift
Alla aktiviteter, lunch alla dagar samt kvällsmat dag ett ingår.

Helpension, 8 platser: 5600 kr + bokningsavgift
Alla aktiviteter, lunch alla dagar samt tre övernattningar med kvällsmat och frukost ingår. Det är enklare “helpension” som till viss del består av självhushållning.

Vi har 3 rum med sammanlagt 8 bäddar till förfogande i vår lägenhet där alla bor så max antal deltagare med helpension är därför 8 personer/läger.
Det går inte att boka enkelrum.

Totalt tar vi emot maximalt 16 deltagare/läger.

Datum för sommaren 2022 är:
20-23/6

BOKA NU BOKA NU