Ridläger sommaren 2021!

Efter sommarens mycket uppskattade ridläger planerar vi även för två st fyra-dagarsläger sommaren 2021.

Det blir två läger för vuxna och ungdomar från 14 år och uppåt. Du behöver inte ha så stor ridvana för att boka in dig men du ska vara bekväm i skritt och trav och var inställd på att prova på att galoppera för att klara av att genomföra alla dagar på ett bra sätt. Vi delar in er i grupper beroende på er tidigare ridvana och vi har hästar som passar för alla.
Vill du ta med din egen häst kan vi givetvis lösa det också – bara kontakta oss med förfrågan. Här finns extra boxar och hagar att låna.

Under dessa 4 dagar lägger vi in hästpass varje dag och varierar oss med uteritter, lektioner på ridbanan samt teoretiska och praktiska övningar. En utav dagarna tar vi en längre ridtur på upp till 5 timmar, beroende på gruppens ridvana!

Det finns två varianter på läger att boka:

Dagläger, 8 platser: 4300 kr
Alla aktiviteter, lunch alla dagar samt kvällsmat dag ett ingår.

Helpension, 8 platser: 5600 kr
Alla aktiviteter, lunch alla dagar samt tre övernattningar med kvällsmat och frukost ingår. Det är enklare “helpension” som till viss del består av självhushållning.

Vi har 3 rum med sammanlagt 8 bäddar till förfogande i vår lägenhet där alla bor så max antal deltagare med helpension är därför 8 personer/läger.
Det går inte att boka enkelrum.

Totalt tar vi emot maximalt 16 deltagare/läger.

Datum för sommaren 2021 är:
28/6-1/7
9-12/8

Laddar…