Brenta

PRINCESS DEL BRENTA
Född 2009
e. Wintersturm u. Vanessa
ue. Nadir Di Armena

…dök upp hos oss på foder i november 2021 då Cecilia från Frillesås kände att de inte kunde ge henne den mängd arbete som hon ville ha hos dem. Det är vi superglada för då Brenta är en superhärlig, stark och positiv häst som är genomsnäll i alla lägen och älskar att jobba.

Även Brenta förmedlades från Italien av Ida Wölleke på Ekbeckens Haflinger som hjälpte oss att ta hem en hel liten flock året 2021 när vi bestämde oss för att göra ett ordentligt generationsskifte i flocken. Brenta tog dock en omväg uppom Göteborg innan hon hamnade här hos oss.

Vi hoppas och önskar att den här damen ska få bli långlivad hos oss då vi är övertygade om att alla som sitter på henne kommer att älska henne, ung som gammal, nybörjare som ridvan.

”Brenta visade sig vara dräktig och fick i maj 2022 en rejäl kille som fick namnet Nord. I god tid innan fölningen flyttade Brenta hem till Frillesås och vi hoppas att hon kommer tillbaka till oss igen när Nord är avvand och Brenta redo att arbeta igen!”