Trolle

TROLL BORKEN
född 2011
e. Bork Odin u. Trollie Eld
ue. Elding

…Trolle är en kallblodstravare som kom hit i januari 2022, han är halvbror med Slotts Borken som kom i mars 2021. De är båda efter samma hingst och borkfärgade men precis lika olika varandra som alla våra haflinger i flocken är. Borken har mer gult i sig och Trolle mer åt det grå/svarta. Storebror Trolle är mycket mindre än sin lillebror i höjd och kroppsmassa och även i sinnet, där har Borken landat i sig själv på ett helt annat vis än Trolle.

Trolle har en fantastisk energi och arbetsglädje, är lyhörd och positiv och genomsnäll. Men det kommer ta ganska lång tid för honom att landa i allt här hos oss innan han blir en lugn och stabil kundhäst då han har mycket stress med sig från sitt liv som tävlingshäst. Han har genomgått en enorm utveckling sedan han kom och är fantastisk att rida ensam men blir fortfarande stressad av att gå i grupp. Men vem vet – rätt vad det är så går han turer precis som alla andra i gänget. Det är något vi alla ser fram emot då det är en fantastisk personlighet som har anslutit sig till oss!

Trolle hälsas välkommen av Arne!