Trolle

TROLL BORKEN
född 2011
e. Bork Odin u. Trollie Eld
ue. Elding

…Trolle är en kallblodstravare som kom hit i januari 2022, han är halvbror med Slotts Borken som kom i mars 2021. De är båda efter samma hingst och borkfärgade men precis lika olika varandra som alla våra haflinger i flocken är. Borken har mer gult i sig och Trolle mer åt det grå/svarta. Storebror Trolle är mycket mindre än sin lillebror i höjd och massa och i sinnet, där har Borken landat i sig själv på ett helt annat vis.

Trolle har en fantastisk energi och arbetsglädje, är lyhörd och positiv och känns genomsnäll. Men det kommer troligen ta ganska lång tid för honom att landa i allt här hos oss innan han blir en lugn och stabil kundhäst. Men vem vet – polletten kanske ramlar ner väldigt fort och rätt vad det är så går han turer precis som alla andra i gänget. Det är något vi alla ser fram emot då det är en fantastisk personlighet som har anslutit sig till oss!

Trolle hälsas välkommen av Arne!


BOKA NU BOKA NU