Trolle – TILL SALU!

TROLL BORKEN
född 2011
e. Bork Odin u. Trollie Eld
ue. Elding

…Trolle är en kallblodstravare som kom hit i januari 2022, han är halvbror med Slotts Borken som kom i mars 2021. De är båda efter samma hingst och borkfärgade men precis lika olika varandra som alla våra haflinger i flocken är. Borken har mer gult i sig och Trolle mer åt det grå/svarta. Storebror Trolle är mycket mindre än sin lillebror i höjd och kroppsmassa och även i sinnet, där har Borken landat i sig själv på ett helt annat vis än Trolle.

Trolle har en fantastisk energi och arbetsglädje, är lyhörd och positiv och genomsnäll men han har haft svårt att hitta sin rätta plats i livet. När han kom hit var han väldigt stressad i ridningen och reagerade starkt på alla tänkbara ljud när vi red i skogen. Han har genomgått en enorm utveckling sedan han kom hit och är fantastisk att rida ensam men blir fortfarande stressad av att gå i grupp. Han har en underbar personlighet men vi har med tiden fått inse att han inte kommer att fungera som verksamhetshäst utan behöver få vara en enmanshäst. Han har hur mycket kärlek som helst att ge – nu ska vi bara hitta den personen som verkligen kan ge honom det tillbaka också! <3

Trolle är nu till salu, pris 65 000 kr