Wackra

WACKRA
född 2006
e. Harras u. Winni
ue. Nelson 2

…kom till oss våren 2023 tillsammans med sin dotter Wamba och ett gäng andra nykomlingar. Hon är en rejäl dam med en stor, bred, lysande bläs, makalöst stort hårsvall och ett ännu större hjärta.

En underbar häst som är stabil och lyhörd att rida. Tidigare har hon tävlat lättare distansritter så längre turer är inga problem för denna damen. Det är en häst som passar van som ovan ryttare. Alla som rider henne faller direkt för hennes positiva inställning och fantastiska utstrålning.

Wackra är full av energi och vill gärna vara först på turerna och bestämma tempot, men hon finner sig även i att gå snällt längst bak i ledet – även om hon gärna kikar efter luckor i ledet för att ta sig framåt.

Nykomlingarna Kaya, Wamba och Wackra blev snabbt tajta och sökte trygghet i varandra när de släpptes in i flocken. De hittade även en stabilitet i Kakse och Iza väldigt snabbt – och det gänget håller fortfarande hårt ihop som en liten flock i flocken.