5-kort

Pris: 2500 kr 
Kortet är personligt och gäller för bokning av turer på upp till 2 h på vardagar samt sista minuten bokningar på turer under helger i mån av plats.

Helgturer kan bokas som sista minuten max en vecka innan turen, 24 h innan turens starttid stänger systemet för nya bokningar och efter det går det inte att boka in sig längre.

Den främsta tanken med 5-kortet är att vi med dessa ryttare ska kunna fylla upp redan befintliga turer som inte blivit fullbokade. Under vinter/lågsäsong kan vi vara mer flexibla med bokningar.

Vi rider inte ut på tur med enbart en person till 5-kortspris. Bokar man upp sig ensam på en tur där det inte kommer till fler personer får man betala fullt pris eller boka av. Så välj gärna turer som redan finns bokade i översiktskalendern eller ta med dig en kompis, så ni blir minst två personer som kommer, för att kunna rida till rabatterat pris.

De som vill rida med på turer med en längd på 2,5 h och uppåt får lägga till summan som överstiger 750 kr. Vill man tex följa med på Tempoturen som kostar 850 kr kan man nyttja sitt 5-kort och betala till 100 kr i mellanskillnad.

Vi har en lista med alla aktiva 5-kort och bockar av era bokningar efterhand, men ni får också ett 5-kort mailat till er som ni kan ta med och låta guiden fylla i när ni ska rida. Ange i inforutan vid bokning av tur att ni har 5-kort och vill rida på det så tar vi manuellt bort fakturan (som tyvärr alltid autogenereras) i efterhand.

Ange valfritt datum och tid på nästa sida för att komma vidare med beställning av 5-kort.

– Ni bokar inte en ridning genom denna bokning utan beställer enbart ett 5-kort – trots att ni måste välja ett datum.

Laddar…