5-kort

Pris: 3400 kr 
Kortet är personligt och gäller för bokning av turer på upp till 2 h på vardagar samt sista minuten bokningar på turer under helger i mån av plats.

5-kortet gäller inte under juli och augusti!

Helgturer kan bokas som sista minuten max en vecka innan turen, 48 h innan turens starttid stänger systemet för nya bokningar och efter det går det inte att boka in sig längre.

Den främsta tanken med 5-kortet är att vi med dessa ryttare ska kunna fylla upp redan befintliga turer som inte blivit fullbokade. Under vinter/lågsäsong kan vi vara mer flexibla med bokningar.

Vi rider inte ut på tur med enbart en person till 5-kortspris. Bokar man upp sig ensam på en tur där det inte kommer till fler personer får man betala fullt pris eller boka av. Så välj gärna turer som redan finns bokade i översiktskalendern eller ta med dig en kompis, så ni blir minst två personer som kommer, för att kunna rida till rabatterat pris.

De som vill rida med på turer med en längd på 2,5 h och uppåt får lägga till summan som överstiger 850 kr. Vill man tex följa med på Tempoturen som kostar 950 kr kan man nyttja sitt 5-kort och betala till 100 kr i mellanskillnad.