5-kort

Pris: 2500 kr 
Kortet är personligt och gäller för bokning av turer på upp till 2 h på vardagar samt sista minuten bokningar på turer upp till 2 h under helger i mån av plats.

Helgturer kan bokas som sista minuten 48-24 h innan turens start, därefter stänger systemet för alla nya bokningar. Det går såklart att ringa och fråga om där finns plats på kort varsel men har vi redan gjort hästplaneringen för dagen därpå är det inte säkert att vi kan få in fler ryttare.

Den främsta tanken med 5-kortet är att vi med dessa ryttare ska kunna fylla upp redan befintliga turer som inte blivit fullbokade. Under vinter/lågsäsong kan vi vara mer flexibla med bokningar.

Vi rider inte ut på tur med enbart en person till 5-kortspris. Bokar man upp sig ensam på en tur där det inte kommer till fler personer får man betala fullt pris. Så välj gärna turer som redan finns bokade i översiktskalendern eller ta med dig en kompis så ni blir minst två personer som kommer för att kunna rida till rabatterat pris.

De som vill rida med på turer med en längd på 2,5 h och uppåt får lägga till summan som överstiger 750 kr. Tex. På tempoturen lägger man till 100kr.

Vi har en lista med alla aktiva 5-kort och bockar av era bokningar efterhand, ange vid bokning av tur att ni har 5-kort och vill rida på det.

Ange valfritt datum och tid på nästa sida för att komma vidare med beställning av 5-kort.

– Ni bokar inte en ridning genom denna bokning utan beställer enbart ett 5-kort.

Laddar…