Tempotur avancerad, 2-2,5 h

Pris: 850 kr/pers
Total tid för aktiviteten är ca 3-4 h varav 2-2,5 h på tur i skogen.

Minimiålder 14 år, maxvikt 90 kg.

En vacker tur i Nationalparkens varierande landskap på ca 13 km som går över Dejebäcken och runt Kvärkskogen. Turen tar ca 2- 2,5 timmar beroende på vilka hästar som är med och vilket tempo vi kan hålla. Fika med kaffe/te/saft och fralla bjuds på i skogen efter halva turen.

Det här är den av våra turer som erbjuder flest tillfällen att ta galopper. Men under sommartid när hästarna jobbar extremt mycket går det inte att hålla lika högt tempo som under vinterhalvåret när hästarna har fler vilodagar under en vecka.

Du bör ha god ridvana och vara bekväm med några snabba galopper för att boka in dig på den här turen.

Eventuella ridvana barn under 12 år får enbart bokas in på medelnivå, de hör inte hemma bland avancerade ryttare.

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Turerna anpassas alltid efter den som har minst ridvana i varje grupp
så vi kan aldrig garantera ett specifikt tempo. Försök därför välja en tur som passar för den minst ridkunnige i er grupp för att inte ställa till det för andra som bokat in sig på samma tur. Guiden kan lämna ryttare om inte är tillräckligt vana för denna tur i stallet!

Boka er tur direkt nedan.
Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

Laddar…