Uschi

USCHI
född 2014
e. Alpenbue u. Olanda
ue. Windos

…Uschi kom till oss från Italien februari 2021 som en av tre nya damer. Det är otroligt spännande att få möjligheten att importera dessa hästar från familjen Zöggeler som bor i deras ursprungsområde och vi ser så mycket fram emot att se vad de har att ge oss framöver!

Uschi är en trygg och rejäl häst på ca 149-150 cm, en dam som kommer kunna bära upp längre/tyngre ryttare utan bekymmer när hon väl är i form och har lärt sig arbetet. Hon är lite vaksam av sig, men så fort hon slappnar av är hon väldigt kelig och tillgiven.

Hon har förmodligen inte gjort så mycket innan hon kom hit för hon känns ganska grön i både ridning och hantering så hon kommer behöva mycket stöd och kommer i första hand ridas av våra guider tills hon känns trygg med allt.

Uschi och Arielle kom samtidigt till oss och de blev extremt tajta när de fick gå i egen flock under vintern/våren.

Uschi är just nu Mamma-Ledig!

Uschi fick ett föl – Söderåsens Uppsi Daisy i maj 2021:


BOKA NU BOKA NU