Presentkort

Pris efter önskemål!
Givetvis mailar vi gärna presentkort till er som vill ha en fin present att ge bort.

Vi kan ställa ut presentkort på en specifik tur eller valfri summa, allt efter hur ni vill ha det. I regel mailar vi presentkortet inom 2 dagar, är det bråttom säg ifrån så prioriterar vi det högre!

Alla presentkort är giltiga 1 år från utställt datum och går att använda som hel/delbetalning om man hellre vill boka en annan tur än angivet.

Boka presentkort genom formuläret nedan, skrolla i menyerna för fler alternativ. Ange sedan morgondagens datum och tiden 20.00 på nästa sida för att komma vidare med bokningen. Systemet är inte så avancerat så vi har fått lösa det så här.

För att snabbast få ert presentkort mailat till er – betala med kort direkt vid bokning – då får vi bekräftelse på att det är betalt och kan maila ut det så fort vi ser bokningen i vår mailkorg. Om ni väljer annan betalning mailar vi inte ut presentkortet förrän vi sett att betalningen kommit in, vilket kan dröja flera dagar.

Laddar…