Grå

EARL(Y) GRAY
född ???
bondkatt, okänd härstamning

…flyttade in här hos oss runt jul 2022. Vi hade under senhösten då och då sett något stryka runt knutarna på huset och hört ljud inifrån traktorgaraget. När det blev kallt så började vi ställa ut lite extra mat där och till slut så började vi få syn på en mager kille som tacksamt åt av vad som bjöds. Efterhand fick vi komma närmare och när han till slut insåg att vi ändå verkade rätt ok så gick det väldigt fort för honom att bli en kelig och social herre.

Då vi inte vet vad han egentligen heter och är helt grå så tyckte vi Early Gray passade fint ihop med vår gamle Mocca – men han själv tycker att Earl Gray är ett mycket mer passande namn. Fast till vardags kallas han helt enkelt för ”Grå” och lyssnar direkt till det namnet när man kallar på honom.

Grå är alltid först framme vid parkeringen och hälsar alla våra gäster välkomna. Han är pratglad, enormt kelig och älskar att sitta i knä och bli buren. Men han har troligen skadat sin svans någon gång tidigare i livet, den är han lite rädd om och vill inte att man petar för mycket på så var gärna lite varlig med honom när ni kelar.