Zoe

ZOE
Född 2016
e. Stolz u. Negritella
ue. Ametist

…är en dam på 149 cm som kom till oss från familjen Zöggeler i december 2021 som italienare nummer sex detta år – sju om man räknar med lilla oberäknade Uppsi. Nu har vi en liten italiensk flock i flocken som tycker bäst om att hänga med varandra. Och så Neptun då som verkar gillar italienskor – eller om det är de som gillar honom! =)

Zoe är en mycket social och trygg individ som snabbt gick in i verksamheten och blev en stadig häst trots sin ringa ålder. Hon är snäll i alla lägen och älskar att komma in från hagen, bli pysslad med och riden. Hon är fortfarande inte i full kondition för att gå de hårda och långa turerna – det tar tid att bygga upp en turridningshäst som ska hålla i många år och vi vill inte stressa fram något om vi inte behöver det.

Även om Zoe är väldigt lugn och trygg så kan det såklart komma ett eller annat litet ungdomligt glädjeskutt om hon får riktig feeling, men det är främst under lågsäsong när de jobbar väldigt lite och har en massa extra energi lagrad i kroppen.

Zoe hänger gärna med Uschi, Ranja, Queen och Neptun. Ett helt gäng med nya härliga individer helt enkelt och det ska bli så roligt att få lära känna dessa och följa deras utveckling genom åren framöver!

Zoe och Qoris har agerat fotomodeller i körsbärsallé!