Zoe

ZOE
Född 2016
e. Stolz u. Negritella
ue. Ametist

…är en dam på 149 cm som kom till oss från familjen Zöggeler i december 2021 som italienare nummer sex detta år – sju om man räknar med lilla oberäknade Uppsi. Nu har vi en liten italiensk flock i flocken som tycker bäst om att hänga med varandra. Och så Sture då som verkar gillar italienskor – eller om det är de som gillar honom! =)

Zoe känns som en mycket stabil och trygg individ som vi är övertygade om kommer gå snabbt in i verksamheten och bli en stadig häst. Hon är snäll i alla lägen men har dålig kondis så vi jobbar på att bygga upp den nu under vintern och hoppas att hon ska vara i bra slag när säsongen drar igång på riktigt. Zoe hänger gärna med Brenta som kom i samma veva och har ungefär samma stabila och trygga lynne. Ett par härliga individer helt enkelt som ska bli roligt att lära känna genom åren framöver!

Vi har inte hunnit ta några egna bilder på Zoe ännu så det får bli annonsbilderna så länge på henne – men de är då inte fy skam heller!

Zoe och Qoris har agerat fotomodeller i körsbärsallé!


BOKA NU BOKA NU