Mån-fre: Vardagslyx avancerad, ca 1,5 h

Pris: 650 kr/pers
Total tid för aktiviteten är ca 2,5-3 h varav ca 1,5 h till häst.

Minimiålder 12 år, maxvikt 100 kg.
Barn under 14 år ska alltid ha ansvarig vuxen med sig ut på våra turer.
Läs mer om barn på turer här!

För medel- och vana ryttare erbjuder vi denna tur som enbart går att boka på vardagar under låg- och mellansäsong då det inte är så fullt i stallet och på ridbanan. Ej bokningsbar juni-augusti!

Du ska vara bekväm i alla gångarter för att boka denna tur.

Det här är en tur för dig som vill ha ut lite mer av ridningen, känna på hästarna på ridbanan och skippa fikat i skogen.

Medan vi gemensamt borstar och sadlar upp våra hästar bestämmer vi hur vi lägger upp dagens runda. Vi kan börja med ett kortare ridpass i skogen för att känna på/värma upp hästarna och sedan gå ner på ridbanan för mjukgörande övningar. Vi kan också börja med ett kortare uppvärmande pass på ridbanan och sedan ge oss ut i skogen för några härliga galopper. Självklart kan vi lägga hela ridpasset i skogen också där vi övar på förflyttningar i gruppen av olika slag, sidvärtsrörelser, mm för att få både ryttare och hästar uppmärksamma och alerta.

Hur ni lägger upp turen bestämmer ni gemensamt i stallet med guiden för dagen.

Turerna anpassas alltid efter den som har minst ridvana i varje grupp
så vi kan aldrig garantera ett specifikt tempo. Försök därför välja en tur som passar för den minst ridkunnige i er grupp för att inte ställa till det för andra som bokat in sig på samma tur.  Guiden kan lämna ryttare om inte är tillräckligt vana för denna tur i stallet!

Boka din tur direkt nedan.
Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

Laddar…