Qoris

QORIS
född 2010
e. Minos u. Vogele
ue. Sandokan II

…Qoris kom med hem till oss från Italien mest av en slump. Det blev lite galet när vi bestämt oss för två hästar – Arielle och Uschi och den ena plötsligt blev såld (Arielle). Qoris “vaskades” snabbt fram som ersättare, men när allt väl föll på plats gick köpet på Arielle tillbaka och så stod vi plötsligt där med tre hästar!

Den här damen är röd så det heter duga och har MASSOR av härlig energi. Hon vägrar bli satt på plats i hagen och är snabb att vända rumpan till och se till att hon får som hon vill. Men i arbete är hon hur trevlig som helst, mycket välriden, energisk och har ett högt tempo! Vi räknar med att det kommer bli en hel del bock och bus från denna dam innan hon landar i arbetet.
Hon är rätt liten men det märks verkligen inte när man sitter på – en arbetsnarkoman!

Vi hoppas verkligen att det här ska bli en bra start på ett gott samarbete och många härliga år med fler fina hästar!