Elsa

ARIELLE
född 2017
e. Winterstern u. Sissy
ue. Alpenbue

…som i dagligt tal kallas Elsa är en helt ny bekantskap som kom till oss från Sydtyrolen i norra Italien i februari 2021. Det ska bli så spännande att få se denna unga dam mogna under åren som kommer och se vad det kan bli av henne i framtiden!

Hon är en högbent och nätt liten fröken som är mycket nyfiken på livet och allt runtomkring. Som den lilla loppa hon är tuggar hon gärna på allt hon kan få tag på – det är ju det allra bästa sättet att uppleva omvärlden enligt alla ungar…

Elsa har utvecklas alldeles fantastiskt mycket under sitt första år och växt i sin kropp och jobbas i perioder. Hon har massor av energi och arbetsglädje och kommer börja jobba små turer under sommaren 2022 – med guider och avancerade ryttare då hon är mycket häst att handskas med.


BOKA NU BOKA NU