Ranja

NARANJA
född 2008
e. Mahatma u. Niretta
ue. Nordtirol

…eller Ranja som hon kallas kom hit från Sofie i Danmark i februari 2021 i samma veva med våra tre italienskor. Det blev en väldigt intensiv vinter med mycket hästar, fart och rörelse på många håll.

Ranja är en liten, smäcker och väldigt känslig dam på ca 141 cm som vi hoppas ska trivas och komma väl tillrätta här hos oss! Hon är en energisk, pigg och vaken tjej som har koll på allt som händer och reagerar snabbt.

Hon är härligt positiv och framåt men hon har en själ som är en aning ängslig och orolig. En häst som vi tror kan bli en stor favorit hos fler och fler av våra mindre ryttare ju tryggare hon blir i sig själv och sin plats i livet/flocken.

Ranja hänger väldigt gärna med vår lilla Italienflock då hon kom samtidigt som dem. Ranja, Uschi, Queene och Sture ses oftast hänga tillsammans i en grupp och ibland hänger även Qoris, Brenta och Zoe med dem.

BOKA NU BOKA NU