Ranja

NARANJA
född 2008
e. Mahatma u. Niretta
ue. Nordtirol

…eller Ranja som hon kallas kom hit från Sofie i Danmark i februari 2021 i samma veva med våra tre italienskor. Det var en väldigt intensiv vinter med mycket hästar, fart och rörelse på många håll.

Ranja är en liten, smäcker och väldigt känslig dam på ca 141 cm som kommit sig väl tillrätta här hos oss med åren! Hon är en energisk, pigg och vaken tjej som har koll på allt som händer och reagerar snabbt.

Hon är härligt positiv och framåt men har en aningens ängslig och orolig själ och vill veta vad som gäller, ha fasta rutiner och koll på läget innan hon känner sig helt trygg. Ranja är en häst som blir mer och mer av en favorit hos fler och fler av våra mindre ryttare ju tryggare hon blivit i sig själv och ju mer plats hon tar i anspråk i livet/flocken.

Ranja hänger väldigt gärna med vår lilla ”Italienflock” då hon kom till flocken samtidigt som dem. Ranja, Uschi, Queene, Zoe och Neptun ses oftast hänga tillsammans i en grupp och bildar en egen lite ”flock i flocken”.