Fie

ROSITA

född 2009?
härstamning okänd

…eller Fie som hon allmänt kallas är en dam av kallblodstyp. Tyvärr har hon ingen härstamning men varför ska man hänga upp sig på ett papper när man har ett härligt temperament och ser ut och uppför sig som de andra kallbloden i hagen? Hos oss är det definitivt insidan som räknas!

Fie flyttade hit från sin forna ägare i Ängelholm i april 2018.  Det är en härlig häst som vi fått in i vår verksamhet. Hon visar upp en fantastisk arbetsvilja och har ett steg med bra driv samt bär upp sig väldigt fint inne på ridbanan i alla gångarter. Alla som rider henne fastnar direkt för hennes positiva inställning och framåtbjudning. Hon är stark, går lika gärna först som sist, är inte rädd för något, “hänger” med flocken när hon känner för det men går lika gärna till andra änden av hagen och äter för sig själv om hon vill ha det lugnt och få matro. – En riktig pärla!