Busturen ca 1 h

Priser
Vuxen: 700 kr/pers
Student: 650 kr/pers (studentlegitimation krävs!)


Total tid för aktiviteten är ca 2-2,5 h varav ca 1 h på tur i skogen.

Minimiålder 14 år, maxvikt 90 kg.
Läs mer om barn på turer här!

För vana ryttare erbjuder vi denna specialtur!
Både hästar och ryttare tycker om att få busa av sig ibland. Vi träffas i stallet och gör i ordning hästarna, sen ger vi oss ut i skogen och rider 8 km på ca 1 timme och låter hästarna springa av sig under några härliga snabba galopper!

Vi kan även lägga in pass under turen där vi övar på förflyttningar i gruppen av olika slag, sidvärtsrörelser, mm för att få både ryttare och hästar uppmärksamma och alerta.

Tempot måste givetvis anpassas till väder och underlag, är det 30 grader varmt, sommartid med fullbokade turer kan vi inte hålla lika högt tempo som en vardag under låg/mellansäsong när hästarna jobbar mindre och luften är svalare! =)

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Turerna anpassas alltid efter den som har minst ridvana i varje grupp
så vi kan aldrig garantera ett specifikt tempo. Försök därför välja en tur som passar för den minst ridkunnige i er grupp för att inte ställa till det för andra som bokat in sig på samma tur. Guiden kan lämna ryttare som inte är tillräckligt vana för denna tur i stallet!

Boka din tur direkt via knappen nedan. OBS – endast vana ryttare!

Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår “Översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

Om du vill utnyttja friskvård – läs mer på sidan: “Bra att veta