Nohr

NOHR NR. FUGLSANG
född 2017
e. Nordan u. Kastanje
ue. Winterling Skovlygaardens Hah

…Nohr kom våren 2024 från Liv i Danmark och har hos henne stått i samma flock som både Naggi, Iza och Nixon. Vi har haft ett fint samarbete med Liv där hästar som inte trivts så bra hos antingen henne eller oss har kunnat hitta ett fint hem med hjälp av hästbyten för att få rätt individ till rätt plats i rätt tid i livet.

Just Nohr blev våren 2024 deprimerad för att hans bästa vän tyvärr gick bort och han hade svårt att komma till ro i sin gamla flock efter det. Men en flytt till ny flock och nya sammanhang fick honom på banan igen och han gick snabbt upp den vikt han tappat och blev mycket gladare och mer harmonisk. Wisus som kom samtidigt med Nohr tog sig an honom och de två blev väldigt tajta.

Nohr är en ung och späd liten tonårskille som inte riktigt har växt in i vuxenrollen ännu och letar efter sin identitet och sin plats i livet. Han är en fantastiskt go och mysig grabb med svallande låååång man på båda sidor av halsen – han charmar alla som får chansen att pyssla och mysa med honom och vi hoppas innerligt att han hittar det han söker och behöver här hos oss när han landar och förstår hur allt fungerar här. Han är verkligen flockens flirtiga lilla charmtroll!

Wisus & Nohr