Foto Per Jahnke/Hovturnén

Under årens lopp har vi varit delarrangörer av Hovturnén hela 12 gånger – ända från starten 2008 till det abrupta slutet som blev i och med pandemin som dök upp 2020.

HOVTURNÉN är en ridande musikfestival som varje sommar tar med sig djärva artister ut på hästryggen och uppträder på gods och gårdar. Vi har under alla år agerat färdmedel till dessa artister under dagarna då de tar sig på hästrygg från spelplats till spelplats – vilket har varit otroligt roligt och intressant och vi har fått bekanta oss med många olika artister genom åren.

WILLE CRAFOORD som är grundaren till turnén rider varje år med olika artister som tex DOGGE DOGGELITO, LILL LINDFORS, ARJA SAIJONMAA, DAN HYLANDER, NANNE GRÖNVALL, ANNA BERGENDAHL, MIKAEL RAMEL, RICKARD SÖDERBERG, GUNHILD CARLING, BENGAN JANSON, OLLE LINDER, JONAS SJÖBLOM och MARIKA WILLSTEDT, mfl. 

Per Jahnke har varit med och fotograferat under nästan alla år och har en kavalkad av fina bilder från kvällarnas spelningar på sin sida:

Per Jahnke/Hovturnén