Sköthäst

Pris: från 800 kr/månad.
Prova på att ha egen “sköthäst” under november – april.

Du får ha din speciella häst i stallet som du rider och sköter 1-3 vardagar i veckan under lågsäsong – även helger som inte är fullbokade.

För att börja som fodervärd köper du ett 5-kort för 1900 kr och rider med guide dessa 5 gånger för att du ska ha en chans att lära känna hästar, rutiner, vägar mm. Därefter gäller månadstaxa då du förhoppningsvis fått så pass mycket på fötterna att du klarar dig med tips och råd och efterhand som du lär dig får du mer och mer frihet.

Vi har två nivåer på fodervärdspriser beroende på hur mycket du vill hjälpa till runtomkring i stallet.

Nivå 1 Pris: 800 kr/månad

Här får du  rida 1-3 vardagar i veckan samt helger i mån av plats. Utöver ridning ingår att hjälpa till att mocka i lösdriften, putsa din hästs sadel+träns minst en gång/månad och efter regniga dagar, tvätta svansen på din häst vid behov och hjälpa till rent allmänt att se till så det ser bra ut i stallet och på gården.

Om du är intresserad av att rida med på våra lektioner betalar du 1500 kr/månad och då ingår även en lektion/vecka.

Nivå 2 Pris: 1500 kr/månad

Känner att du bara vill rida 1-3 vardagar i veckan och inte behöva tänka på någonting annat runtomkring så väljer du denna nivå. Givetvis ska ändå hästen hållas ren och snygg och stallet ska lämnas mockat och sopat efter varje ridtur.

Om du är intresserad av att rida med på våra lektioner betalar du 2200 kr/månad och då ingår även en lektion/vecka.

Kontakta oss om ni är nyfikna på att veta mer:
info@turridning.se