Lillan

LUCIA

född 2008
e. Nilton u. Lucona
ue. Star

…som vi lite ironiskt kallar för Lillan fast hon är en av våra större haflinger, kom hit i juni 2019 och hon kom snabbt in i den rätta tur-lunken. Lillan är väldigt lik gamla Cleo till sättet, lugn och stabil med ett underbart mjukt steg. Denna haflinger är väldigt lik en ardenner i kroppsbyggnaden med väldigt runda och fylliga former och hon är en av de mer viktbärande hästarna i flocken. Men det betyder inte att hon är seg, hon vill gärna vara med när det händer något och tycker om när vi ökar tempot på galoppsträckorna.

Lillan är en häst för van som ovan, alla som rider henne faller direkt för hennes underbart positiva inställning och mjuka steg. Hon är inte bara snäll i ridningen, även i boxen står hon och njuter av att bli borstad och ompysslad. Vi hoppas ha kvar denna häst länge, hon har verkligen funnit en plats i våra hjärtan.