Neptun

Neptun

Född 2007
e. Nestor14 u. Eldfuxens Belinda
ue. Eldfuxens Samson

…är en liten flinga som kom hit i slutet av mars 2021 samtidigt som Borken. Max 140cm hög och tänkt att gå med mindre ryttare och barn.

Neptun är en liten herre som blivit inriden i omgångar genom sin uppväxt men aldrig riktigt kommit i gång med att bli riden ordentligt. Men det ändrade vi snabbt på i och med att han kom till oss. I början reds han en del av Oskar 10 år och gick som handhäst för att bygga muskler, kondition och lära sig jobbet och de två passade varandra mycket bra, men Oskar har inte tålamod att rida så ofta så Neptun har även börjat gå små rundor med guider och små kunder och sköter sig så långt med bravur! 

Ska bli spännande att se hur han landar hos oss med tiden men i flocken har han skapat sig ett eget litet harem med några av de nya stona som kom i samma veva som honom under våren. Dem håller han hårt i och ser till att inga av de gamla hästarna i flocken får komma i närheten. – Han har med andra ord fullt upp att göra! =)

Neptun 1 månad gammal med mamma Belinda