Skräddarsydda turer/stora grupper

I anslutning till våra turridningar kan vi erbjuda skräddarsydda turer, kringaktiviteter och eventmöjligheter för företag och större eller mindre grupper.

Vi skräddarsyr turer och företagsevent för grupper mellan 5-200 pers med ridning, westerninspirerad 5-kamp, tipspromenader, lunch mm efter önskemål.

Konferenslokal, catering, boende och alternativa aktiviteter såsom paddling, guidade vandringar, bilkörning på bana och dressincykling går att ordna i området.

Med våra samarbetspartners har vi tagit emot grupper på uppåt 200 pers på aktivitetsdagar med blandade aktiviteter och mat.

Här är förslag på upplägg för grupper mellan ca 10-25 personer:
“När ni är en grupp av denna storlek, troligtvis med väldigt blandad ridvana, skulle jag föreslå att vi delar in er i två grupper där ett gäng kör en 5-kamp och ett gäng rider en tur i skogen på ca 45-60 minuter och sedan byts ni av så att alla får prova allt. Då kan nybörjarna få en lugn och trygg tur och de djärvare och mer ridvana får en lite mer tempofylld runda. Det är ett väl beprövat upplägg där alla kan känna att de får ut maximalt av ridningen efter sin egen förmåga. Ett sådant arrangemang tar ca 3 h – lite beroende på antal deltagare.
I 5-kampen ingår hästskokastning, lassokastning, golftoss, mm.”

Mvh Anna
Pris 650 kr/person + moms

Ni kan boka tid och datum för ett gruppevent nedan så kontaktar vi er för vidare detaljer om upplägg mm.

Om ni vill äta något här uppe under dagen kan vi ta hem catering från någon av våra samarbetspartners i området, vi löser det mesta på efterfrågan. Ni kan självklart också ta med er egen matsäck, fikakorg eller korv att grilla på gården. Vi har klotgrill att låna ut, bara fråga i så fall!

Grupper om 50-200 personer
Om ni är ett större företag som vill komma ut och uppleva naturen i Söderåsen har vi även koncept för det.
Utgångspunkten är dessa gånger huvudparkeringen i Söderåsens Nationalpark. Under planeringen kan varje deltagare välja bland ett flertal aktiviteter såsom köra bil på bana, cykla dressin, rida, vandra med eller utan guide, paddla kanot, cykla mountainbike, mindfullness mm, mm. Vi syr sedan ihop ett tidsschema beroende på hur många som vill delta i respektive aktivitet/aktiviteter. Frukost/lunch/fika löses givetvis också beroende på upplägg.

Det går att göra halvdagsarrangemang med en aktivitet vardera eller en heldag med två aktiviteter vardera beroende på budget och hur lång tid man har på sig. Aktiviteterna har olika begränsningar på antal deltagare men tillsammans kan vi ordna stora event.
Kontakta oss för offert!