Hedda Carlson

HEDDA
född 2000
e. Thomas u. Ylva

“Jag är en tjej som bor utanför Klippan på en gård full med djur, såklart även full med hästar. Det första mina föräldrar gjorde när jag kom hem från BB var att sätta mig på en häst och efter den dagen har de knappt fått av mig.

Jag hittade mig till Söderåsens Turridning i samband med min praktik i nian 2015, efter det fick jag möjlighet att arbeta som stalltjej. Under våren 2017 fick jag ta min första tur, vilket var bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Jag är så glad att jag valde just Söderåsens Turridning som praktik plats i nian.

Samtidigt som jag jobbade här gick jag på Perstorp Gymnasium. Där jag gick en industri/naturlinje och tog studenten 2019. Numera jobbar jag på Gelita. Hoppas verkligen att ni vill följa med ut på en tur i de underbara bokskogarna på Söderåsen.”
Hedda