Chessy

CHESSY
född 2007
e. Avalon u. Cremissima
ue. Steinfeder

…kom till oss på foder i februari 2021 samtidigt som Vera. Året då vi satsade hårt och tog in fler hästar än vi någonsin gjort innan.

Chessy är en kompakt och energisk dam som vi hoppas på att få lära känna ordentligt under våren och sommaren. Hon är stark och tålig och har mycket egen vilja men gillar att haka på och jobba både ute i skogen och på ridbanan. Hon har huvudet på skaft kan både pussas och buga – vad gör inte en haflinger för att få en extra godisbit??

I hagen har Chessy hittat Ranja som hon blivit väldigt tajt med och inte går många meter ifrån.

Tyvärr upptäckte vi under sommaren 2021, bara några månader efter att att Chessy kommit att hon hade sviter av gamla fånganfall som gjorde att hon inte kunde arbeta utan smärta och vi blev därför tvungna att ta bort henne. En stor förlust av en underbar häst som snabbt hade letat sig in i hjärtat på många av oss som jobbar och rider i stallet och sett fram emot många år med henne i flocken.


BOKA NU BOKA NU