Naggi

NANGHIAL

född 2009
e. Nachtman u. Shoshone
ue. Harras

…som vi kort och gott kallar för Naggi, kom hit i april 2019 på foder och hann knappt skrittas ett par veckor innan han blev skadad. En fraktur i ett bakknä så det blev operation och ”boxvila” hela sommaren. Nu har vi börjat sätta igång honom men att ha boxvila så länge suger musten ur de flesta hästar, så han har inte lika mycket energi som när han kom och har såklart tappat mycket muskler. Vi jobbar på för fullt på att bygga upp dem igen nu under vintern… Men när vi satte Oskar 9 år på honom så hittade han energin till att ta några rejäla glädjeskutt så vi vet att det finns en busigare sida också hos lilla Nanghial.

142cm hög så är Naggi en liten haflinger, och tänkt att gå med barn och små ryttare, vilket vi tror kommer funka bra då han är så snäll.

Vi hoppas verkligen han fått tillbaka kondisen och byggt upp sina muskler ordentligt när säsongen återigen drar igång och att han kan börja jobba och trivas här hos oss under en lång tid framöver.