Lilja

LILJA

född 1996
e. Sternritt u.Lanza
ue. Akzent

…med sin lockiga man kom till oss den 8/2 -2009.
Hon var då 13 år gammal och hade påbörjat sin inridning under julen 2008 – sent tagen kan man väl säga!

Hon har troligen gått som avelssto i Tyrolen innan hon kom till Sverige. Hon är nätt och vacker och jag blev störtförälskad när jag var och tittade på henne – även om hon inte kunde galoppera. En riktig sagohäst är hon!

När vi hämtade hem henne var hon väldigt osäker på sig själv och sökte hela tiden stöd i mig (Anna). Numera är Lilja en garvad turhäst och gillar att ha barn och ryttare med mjuk hand på ryggen. Hon är lätt och fin att rida och älskar att jobba, ibland lite för mycket så hon tröttar ut sig själv genom att småtrava hela rundan…

Att hon är en av de äldsta i flocken är svårt att tro med den energi och arbetsglädje hon visar i skogen!

Lilja är såld och bor numera hos Emelie utanför Sjöbo och ska förhoppningsvis få bli mamma till fina små föl. <3