Oskar Årestam-Lewijn

 OSKAR
född 2010
e. Magnus u. Anna

…är son till Anna och Magnus och föddes i december 2010, bara någon månad efter att vi flyttat in på gården från början. Han har härdats från start, varit stallbäbis och fått följa med på allt och inget. Det är inte lätt att ha två egenföretagare som föräldrar!

Oskar spås en självklar framtid som Hästkarl! I alla fall om du frågar mamma, får pappa bestämma blir det andra hästkrafter som gäller och Oskar själv satsar för tillfället hårt på fotboll, hockey, Dirt och Fortnite!

Den här grabben backar inte för något – annat än bada, där vill han ha minst 30 grader i bassängen för att hoppa i! Han rider stora som små hästar, cyklade på riktig cykel utan stödhjul som 3-åring, hoppar gärna med både häst och cykel och kör 4-hjuling i flygande fläng. Fast får han bestämma alldeles själv så är surfplattan och TV-spelet hans största favoritsysselsättningar.

Av någon konstig anledning finns det mängder av foton på den här killen… =)

         


BOKA NU BOKA NU