Kipper

KIPPER

född 2005
e. Niko u. Nina
ue. Stegreif

..hämtade vi i Varberg juli 2011. Han var en gänglig yngling på ca 155 cm och ganska valpig av sig – trodde det skulle växa bort med tiden men vi har börjat inse att han nog alltid kommer bete sig som en stor älgkalv! =)

En konstant hungrig spelevink som inte riktigt vet var han har sin kropp. Han jobbar ofta med de lite längre och tyngre ryttarna och bär dessa utan att blinka. Annars är han rätt lik Ronja i kroppsbyggnaden – ganska “ridhästig” för att vara haflinger.

En stark men trevlig bekantskap som är lugn och trygg och gärna tar mer än en extra tugga på vägen om man inte håller i honom ordentligt.

Han hade lite svårt att ta sig in i gänget – Robin, Elitzia och Edelweiss tyckte inte att han skulle göra sig besväret att ens försöka. Numera är Edelweiss och Kipper ofta följeslagare i hagen och Merlin och Kipper har blivit bästa busvänner – de leker, stegrar, biter och har sig dagarna i ända, precis som två unghingstar!

kipper riden kipper betar kipper anna kipper svansar kipper