Ina Wramsby

INA
född 2001
e. Lars u. Giasmini

“Hej! Ina heter jag och är uppvuxen i Klippan, där jag fortfarande bor. Där läser jag ekonomi och juridik på gymnasieskolan. Jag hittade hit till Söderåsens Turridning när jag sökte sommarjobb 2018. Efter sommaren stannade jag kvar som guide och det är jag mycket tacksam för!

Eftersom jag går i skolan hinner jag inte jobba och hålla i turer på vardagarna, så jag jobbar bara på helger och lov. Jag är en hästmänniska så långt tillbaks jag kan minnas, och att kunna förena nytta med nöje är toppen!

Jag har ingen egen häst, men jag är så nöjd med att som guide rida verksamhetens härliga hästar på skollediga dagar samtidigt som jag ibland hjälper några vänner med deras hästar. Förutom mitt hästintresse är jag en stor Tolkienfantast och kan alla repliker i Sagan om ringen… Jag tränar också så fort jag får tillfälle. Efter att ha spelat fotboll i Vedby Rönne F16 i några år, började jag i Ljungbyheds tjejlag som nyligen blivit ett damlag. Där spelar jag fortfarande.

Jag hoppas att vi ses i samband med någon tur och att jag får vara er guide. Söderåsens fina natur är ännu härligare från hästryggen!”
Ina