Lina

4473383

MALINA
f. 2004
e. Smudo u. Mitsie
ue. Liz.Wildkogel

…eller Lina som hon kallas kördes ner hit från Falkenberg av sin ägare Helene Tranquist i maj 2014.

Det här är en helt underbar häst med fantastisk utstrålning och karisma främst för ryttare som har ridit en del sen innan. Hon är vänlig, smidig, arbetsvillig och rapp i rörelserna. Den här damen har som många andra flingor en extremt bred rygg och obefintlig manke så någorlunda bra balans är inte helt fel när man ska rida henne.

Lina skulle i första hand gå här på bete och efterhand börja jobba lättare turer. Hon hade en gammal skada på en framkota som hade haft en tendens att gå upp emellanåt så vi skulle ta det så försiktigt. Men det funkade fint och hon jobbade utan tecken på hälta hela sommaren så när hösten kom fick hon helt enkelt stanna kvar här på heltid. Stort tack Helene för att denna kalasfina häst som inte vill annat än att jobba i skogen fick flytta hit!

Lina och Erona blev snabbt bra vänner – Erona som under flera år varit avog mot allt och alla i hagen kom äntligen till ro med Lina som vän! Lina är en nyfiken häst som är vänskapligt inställd till både hästar och människor, tar ofta hand om nyanlända hästar i flocken och hon är kompis med de flesta i hagen.

 lina lina DSC_5722.JPG-for-web-normallina - nikon 297 lina linalina