Affe

491802

AGGETTE
född 1994
e. Archibald u. Andy

ue. Wild

…eller Affe som han heter till vardags är vår ålderman i flocken. Han är en riktig linslus och älskar när det händer saker! Det här är vår egen scout och utbrytarkung – en expert på att knyta upp knutar. Han har även en viss förkärlek för mat – och allt annat som går att tugga på…

Affe är en väldigt otålig arbetsnarkoman, han gör alltid sitt bästa och är framåt och på hugget. Han är en av de minsta i gänget med sina 140 cm men en trevlig och okomplicerad häst som vem som helst kan rida på – bara man orkar dra upp honom från gräset emellanåt. =) Affe är en av de absolut bästa barnhästarna vi har i stallet, alltid med på noterna och följer snällt efter guidehästen i lina om så behövs.

Dessvärre tycker han om att bråka med sina ryttare i stallet genom att försöka bitas när man ryktar honom och han kan bara inte stå stilla i boxen för allt han vill är ju att komma ut på tur så fort som bara möjligt! Men efter turerna är han alltid en stor favorit hos ryttaren även om han kan verka tjurig innan man väl kommer iväg. Arja Saijonmaa och Nanne Grönvall är två av alla artister som Affe burit runt på under somrarnas Hovturnéer.

affe Lizette affe agneta affe arja94666_18_3 affe arja 2 DSC01425DSC_7352 DSC01408 affe