Celina

DSC_6520

CELINA-SARA

född 2000
e. Afghan II u. Camilla
ue. Stürmer

…eller Celina som hon kallas kom från Höganäs till oss på prov våren 2015 för att se om hon skulle gilla att jobba i vår verksamhet. Efter några månader bestämde vi oss för att hon passade mycket bra in i vår verksamhet och köpte henne!

Det här är en dam med mycket bestämda åsikter och hon kan vara lite kitslig i stallet om hon tycker det är för stökigt och stojigt. Hon gillar att jobba ute i skogen på långa turer, vill helst vara långt fram och gärna hålla högt tempo.

När Celina kom trodde vi verkligen inte att hon skulle funka med nybörjare för hon var ganska stressad, men det dröjde inte länge innan vi insåg att hon är en klockren nybörjarhäst! Hon gillar att sköta sig själv och bara låta ryttaren åka med, hakar på de övriga hästarna i alla tempon och är en stark, trygg och stabil häst i skogen även om det är mycket fart i henne.

Celina kom samtidigt med Enya, Bella och Zorro och de fyra har en egen liten pakt gentemot övriga flocken men Lina och Erona är också hästar som Celina umgås mycket med.

DSC_7348 DSC_7342 DSC_6577DSC_7426 20150522_135001 celina