Sköthäst, från 800 kr

Prova på att ha “egen häst” under oktober – maj: från 800 kr/månad.
Du får ha din speciella häst i stallet som du rider och sköter 1-4 vardagar i veckan under lågsäsong – även helger så länge de inte är fullbokade.

För att börja som fodervärd köper du ett 5-kort för 1700 kr och rider med guide dessa 5 gånger för att du ska ha en chans att lära känna hästen, rutiner, vägar mm. Därefter gäller månadstaxa då du förhoppningsvis fått så pass mycket på fötterna att du klarar dig med tips och råd och efterhand som du lär dig får du mer och mer frihet.

Vi har två nivåer på fodervärdspriser beroende på hur mycket du vill hjälpa till runtomkring i stallet.

Nivå 1 Pris: 800 kr/månad

Här får du givetvis rida 1-4 vardagar i veckan samt helger i mån av plats. Utöver det ingår att hjälpa till att mocka i lösdriften, putsa din hästs sadel+träns efter regniga dagar, tvätta svansen på din häst vid behov och hjälpa till rent allmänt att se att det ser bra ut i stallet.

Om du är intresserad av att rida med på våra westernlektioner betalar du 1500 kr/månad och då ingår även en lektion/vecka.

Nivå 2 Pris: 1500 kr/månad

Känner att du bara vill rida 1-4 vardagar i veckan och inte behöva tänka på någonting annat runtomkring så väljer du denna nivå.

Om du är intresserad av att rida med på våra westernlektioner betalar du 2200 kr/månad och då ingår även en lektion/vecka.