Ridhelg 2 dagar, 4750 kr

Pris: 4750 kr/pers. 
Ni är välkomna att anlända fredag em/kväll för en avkopplande natts sömn på gårdens boende. Sängarna är bäddade och handdukar framplockade. Fullt utrustat kök finns om ni vill ta med er något att laga och äta till kvällen.

Efter frukosten (som ni själva plockar fram ur välfyllt kylskåp/skafferi) på lördag morgon samlas vi i stallet ca kl. 10.00 för att dela ut och göra i ordning våra hästar. Sedan rider vi genom Söderåsens Nationalpark ner till Skäralid.

Framme vid Skäralids Restaurang väntar en lyxig, god, närproducerad och ekologisk lunch inne på restaurangen som avslutas med kaffe och för de som vill kanske även ett besök i Naturum där mycket information om nationalparken kan fås av Nationalparkens välutbildade personal. När alla är mätta och belåtna tränsar vi på och beger oss hemåt. (Aktiv ridning ca 2-3 h på lördagen.)

När vi kommer tillbaka till gården igen och hästarna har skötts om ingår en avslappnande massage för ömmande muskler, massören brukar komma vid 15.30-16.00-tiden och ger er massage på ert rum. Under kvällen serveras det en god cateringmiddag från Skäralids restaurang och sedan får ni sova ut i sköna sängar. Vi har tyvärr inga rättigheter så vill ni ha något gott att dricka till maten får ni gärna ta med er det själva.

På söndagen samlas vi i stallet igen ca kl. 10.00 och gör i ordning våra hästar, sen beger vi oss ut på en långritt (4-5 h varav 3-4 h i sadeln) och stannar under dagen för lunch och fika på något mysigt ställe i skogen. Hemma i stallet igen sadlar vi av, borstar och ger våra hästar lite välförtjänt pyssel innan de får gå ut i hagen och rulla sig och beta gräs igen. Därefter är det hoppackning och hemfärd lagom trötta och ömma i rumpan! =)

Kontakta oss via mail om ni har önskemål om om datum så ser vi vad vi kan lösa! info@turridning.se

Helger där det ev. kan finnas lediga platser kvar 2019 är dessa:
30/8-1/9
27-29/9