Heldagstur 6 h, 1500 kr

Pris: 1500 kr/pers
God ridvana samt kondition krävs!
Total tid för aktiviteten är ca 7-7,5 h, 6 h på tur i skogen varav ca 1,5-2 h vigs åt lunch/fikapauser.

Detta är en tur som vi med glädje presenterar för er som vill långt ut i naturen. Under dagen gör vi två stopp – ett för lunch och ett för fika – och variationsmöjligheterna är stora då vi inte är begränsade av tiden på samma sätt som övriga turer.

Vi kan ta oss längst bort i Söderåsens Nationalpark mot Röstånga till, rida till Finstorpsdammarna mot Kågeröd eller varför inte upp till Stenestad mitt uppe på åsen? Det är kartan och fantasin hos er guide som bestämmer vart ni tar vägen. Givetvis beror det också till stor del på vädret och väglaget för dagen vilket håll som är lämpligast att rida. Det blir mycket skritt när man ska vara ute en hel dag, men självklart även en hel del trav och mysiga galopper på inbjudande sträckor! Vi räknar med att vara ute i ca 6 h.

Torsdag, fredag och lördagar kan vi starta tidig eftermiddag och rida till Röstånga för att äta på den anrika och annorlunda restaurangen Stationshuset. Då samlas vi i stallet kl. 14.00 och räknar med att vara klara i stallet runt 20.30, denna kvällstur tar ca 5,5 h plus/minus 30 min beroende på vilket tempo som kan hållas för dagen.

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Boka din tur direkt nedan – enbart för vana ryttare.
Eller gå till vår bokningssida där ni även kan se en översiktskalender.

AVANCERAD MED ETT FLERTAL GALOPPER

Laddar…