Nationalparkstur ca 4 h, 1300 kr

Pris: 1350 kr/pers
Total tid för aktiviteten är ca 5-5,5 h varav ca 4 h på tur inkl. lunch.

Långtur på ca 4 h genom Söderåsens Nationalpark med lyxig lunch på Skäralids Restaurang.

Vi rider genom den fantastiska bokskogen i Söderåsens Nationalpark förbi Kopparhatten, ner genom Skäralid och vidare uppåt Härsnäsdammarna. När vi så småningom kommer ner till Skäralid igen binder vi upp hästarna och går in till Cecilia på Skäralids Restaurang för en god och nyttig lunch. Cecilia använder närproducerat och ekologiskt i så stor utsträckning hon kan så det blir en smakupplevelse! Efter maten kan vi rekommendera ett besök i Naturum Söderåsen för mer ingående information om Nationalparken.

Det här är en härlig och avkopplande runda i otroligt vacker natur, terrängen är ganska backig så det blir många långa skrittsträckor upp och ned för branta backar – här är det naturupplevelsen och maten som är huvudingredienserna i upplevelsen. Men givetvis finns det ett flertal fina och roliga vägar där det går att sträcka ut i härliga galopper.

Du bör ha viss ridvana sen innan för att följa med på den här turen då det blir många timmar i sadeln och jobbig terräng om du är nybörjare. Turen är ca 19 km lång, ridtiden ligger på ca 3 h och 1 h är avsatt till lunch.

Om du är nybörjare och sugen på god mat så rekommenderar vi er att boka en 2 h Kopparhattstur och äta en god lunch nere i Skäralid antingen före eller efter ridturen, det tar bara 10 min att köra dit från stallet.

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Boka din tur direkt nedan – välj mellan två nivåer.
Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

OVANA/MEDEL, SKRITT & TRAV SAMT PROVAR NÅGRA GALOPPER

Laddar…

AVANCERAD MED ETT FLERTAL SNABBA GALOPPER

Laddar…