Busturen 1 h, 500 kr

Pris: 500 kr/pers
Total tid för aktiviteten är ca 2-2,5 h varav ca 1 h på tur i skogen.

INGA BOKNINGAR MED BARN GODKÄNNS PÅ DENNA TUR!

För vana ryttare erbjuder vi denna specialtur!
Både hästar och ryttare tycker om att få busa av sig ibland. Vi träffas i stallet och gör i ordning hästarna, sen ger vi oss ut i skogen och rider 8 km på ca 1 timme och låter hästarna springa av sig under några härliga snabba galopper!

Vi lägger även in pass under turen där vi övar på förflyttningar i gruppen av olika slag, sidvärtsrörelser, mm för att få både ryttare och hästar uppmärksamma och alerta.

Tempot måste givetvis anpassas till väder och underlag, är det 30 grader varmt, sommartid med fullbokade turer kan vi inte hålla lika högt tempo som en vardag under låg/mellansäsong när hästarna jobbar mindre och luften är svalare! =)

Vi börjar alla våra turer med att tillsammans borsta och sadla våra hästar och ha en genomgång i stallet innan ridningen.

Boka er tur direkt nedan – enbart avancerade ryttare.
Hittar ni inga lediga tider kan ni titta på vår översiktskalender om det finns lediga platser på andra turer.

Om ni bokar in er på en avancerad tur och inte har tillräckligt god ridvana till det så har guiden rätt att lämna er i stallet om hon känner att det inte kommer att fungera, så se till att vara ärlig vid er bokning för att inte äventyra er och andras säkerhet!

AVANCERAD MED ETT FLERTAL SNABBA GALOPPER

Laddar…