Celine Rönn

CELINE
född 2003
e. Henrik u. Gina

”Hej! Celine heter jag och jag bor i Klippan tillsammans med min mamma, pappa och lillebror. Jag pluggar djursjukvård på Segra gymnasiet i Östra Ljungby där jag går mitt andra år och trivs super bra.

Min största dröm har alltid varit att jobba med djur. Med mig hemma bor även min lilla hund som är med mig i skolan och på fritiden tränar vi agility. Vi har även börjat komma ut och tävla och vi har det så kul, han slutar aldrig förvåna mig.

Förutom min hund har jag en häst (Shiraz) 8 år, som jag tävlar och tränar med. I stallet Shiraz står har jag också min fodervärds häst ”El Divo later”, 9 år. Det är full fart med hästar både på jobbet och utanför jobbet. Jag började rida när jag var 3 år och sen dess har jag i princip bott i stallet.

Hoppas vi ses i år, Söderåsen är ännu bättre ifrån hästryggen.”


BOKA NU BOKA NU