Ida Holmqvist

IDA
född 1989
e. okänd u. Christina

…träffade jag första gången när hon gjorde praktik hos dåvarande grannen som hade får. När där inte var så mycket att göra följde hon med mig (Anna) ut och red. Vi insåg att vi bodde grannar och hade ett gemensamt stort hästintresse och snart nog började Ida hjälpa till att ta turer.

Ida har haft egna hästar sedan barnsben och har gått djurvårdslinjen på Svalövs Lantbruksskola. Numera ägnar Ida mesta delen av sin tid åt jobbet som undersköterska på Åsgården i Kågeröd, men hästarna tar all fritid. Hon har kvar sin ponny Maggie som kommer från heden i England och var mer eller mindre vild när Ida köpte henne. De fick lägga många timmar på träning, men arbetet lönade sig och Maggie blev en fantastisk hopphäst och följeslagare.

Ida är den som jobbat allra längst hos oss, hon bor i Kågeröd tillsammans med Seth och deras två hundar Sally och Droppa.

 

 ida hoppar DSC_8919