HUBERTUSJAKT 5/11 2023!

ANMÄLAN I SYSTEMET ÖPPNAR UPP FÖR BOKNINGAR KL. 20.00 DEN 14/9

Nu är det dags att anmäla sig till årets Hubertusjakt!

Söndag den 5 november samlas vi i stallet kl. 9.30 för att göra i ordning våra haflinger/nordsvenskar och ge oss ut i skogen på jaktritt. Med tanke på novembervädret är det osäkert hur många fält vi kan rida på men här finns om inte annat gott om fina skogsvägar. Vi avslutar ritten med ett härligt upplopp och svansjakt. Efter jakten har vi prisutdelning och det bjuds på kaffe, te, saft och baguett.

Vi har ett antal flingor och nordsvenskar som man kan hyra – men givetvis går det utmärkt att komma med egen häst också. Denna dag lämnas inga som helst garantier för hur våra hästar beter sig så enbart vana ryttare som klarar av att hantera bocksprång och fullt ös över fält på halvgalna flingor får anmäla sig! 😉 Flera av våra i normala fall snällaste nybörjarhästar brukar under jakten kunna vara de allra vildaste…

Jakten kommer ta ca 2,5 h det blir skritt, trav och galopp. En hel del backar har vi här på åsen och några stora fält så det krävs god kondition av de privathästar som vill vara med.

Pris med en av våra haflinger inkl. fika 1300 kr
Pris med egen häst inkl. fika 500 kr

Fika till medföljande markpersonal går att boka till för 100 kr/pers.

För er med egen häst kommer jaktstart vara kl. 10.30, då ska man vara uppsutten och klar att rida ut.
Vi värmer upp tillsammans ute i skogen. 

Vid avbokning senare än en vecka innan jakten sker ingen återbetalning, i övriga fall betalas den tillbaka till fullo.

Om du inte hittar tillgänglighet i kalendern nedan, betyder det att jakten är fullbokad, men det går att maila till info@turridning.se för att sätta upp sig på vår reservlista om någon skulle avboka.